KONYA / ÇELTİK - 100. Yıl Ortaokulu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Etkinlikleri

Ara

Dilimizin Zenginlikleri kapsamında okulumuzda Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması düzenledik. Yoğun katılımın olduğu yarışmada birbirinden güzel hikayeler dinledik. Yarışmada 8-A sınıfından Sedef ÇELİK birinci oldu. Kendisini tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz 7-A sınıfı öğrencisi Aysema Çelik Dilimizin Zenginlikleri Projesi Yunus Emre Sözlüğü Yarışması'nda İlçe 1'incisi oldu. Okul müdürümüz İsmail BAKIRTAŞ'tan hediyesini aldı. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Bakanlığımızın Dilimiz Zenginliğimizdir projesi kapsamında okulumuzda öğretmenlerimiz Elif DEVECİ ve Ayşe ATLI tarafından Bilen Oturur etkinliği yapılmıştır. Etkinliğe tüm sınıflar katılım sağlamıştır. Konuyla ilgili Ömer Seyfettin'in kaşağı adlı eseri okunarak pano oluşturulmuştur.