KONYA / ÇELTİK - 100. Yıl Ortaokulu

Ekm

Çeltik Kaymakamı Sayın İbrahim Pelit okulumuzu ziyaret ederek okulun durumu hakkında bilgi alarak öğretmenlerle istişarede bulundular.

Ekm

Okuma sonsuzluğa kanat açmaktır.

Gök gürülder yağmur yağar,

Her taraf mis gibi toprak kokar.

Anadolu'da böyle yaşanır bahar.

Nevruz Bayramı Kutlu olsun.

Şbt

BİZİM OKULUMUZ(Okul Gelişim Merkezli Gelişim Projesi) kapsamında Konya Geneli Tüm 8. sınıf öğrencilerine yönelik yüz yüze İzleme ve Değerlendirme Sınavı okulumuz öğrencilerine uygulandı.

Şbt

112 ACİL GEREKSİZ ARAMA BİR FELAKETE SEBEP OLMA

Ock

8. sınıf öğrencilerimiz arasında düzenlediğimiz Çocuğun Eğitiminde Aile mi Okul mu? Münazara Yarışması

76. Verem Eğitimi ve Farkındalık Haftası

Kas

AFAD tarafından 12 Kasım 2022 Cumartesi günü saat 18:57'de ülkemiz genelinde yapılcak olan deprem tatbikatı öncesi öğrencilerimize Çök-Kapan-Tutun konusunda bilgilendirme yaptık ve sınıflarımızda uyguladık.

Eyl

Öğrencilerimize Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından gönderilen kaynak kitaplarının dağıtımı yapıldı.

Ock

Enerji Verimliliği Haftası kutlu olsun.

2021 LGS